Vilkår og betingelser

Du bedes gennemgå disse vilkår og betingelser omhyggeligt, inden du bestiller produkter hos os. Når du bestiller produkter hos os, accepterer du disse vilkår og betingelser.

kreativo.dk, tilbydes af Martin Koren, med adressen Uralska 687/3, 16000 Praha – Bubenec, Tjekkiet, i overensstemmelse med disse vilkår og betingelser. Udtryk som “vi”, “os”, “vores” og lignende skal opfattes som henvisninger til Martin Koren.

Udtryk som “dig”, “din(e)”, “dit” og lignende i disse vilkår og betingelser skal forstås som henvisninger til den person eller virksomhed, der bestiller produkter hos os i overensstemmelse med disse vilkår og betingelser.

kreativo.dk sælger de hobbyartiklere, der til enhver tid fremgår af vores hjemmeside www.kreativo.dk.

Din ordre kan kun behandles, såfremt vi har modtaget alle betalingsoplysninger.

Når du har bestilt et eller flere produkter på vores hjemmeside, vil du modtage en Bekræftelsesmail. Dette er ikke ensbetydende med, at din bestilling er blevet accepteret. Din bestilling udgør et tilbud til os om køb af det eller de produkt(er), du har bestilt. Alle bestillinger skal accepteres af os.

Bestillinger accepteres alene ved afsendelse af det eller de bestilte produkt(er). Vi bekræfter vores accept ved at sende dig en e-mail som bekræftelse på, at ordren er afsendt (“Afsendelsesbekræftelse”).

Aftalen indgås, når vi sender Afsendelsesbekræftelsen til dig, medmindre vi meddeler dig, at vi ikke kan acceptere din bestilling, eller du har annulleret bestillingen.

Under normale omstændigheder leveres din ordre senest på den leveringsdato, der er angivet i Afsendelsesbekræftelsen, eller, såfremt der ikke er angivet nogen leveringsdato, senest 30 dage fra datoen for Afsendelsesbekræftelsen, medmindre der foreligger ekstraordinære omstændigheder. Hvis vi forventer, at levering vil blive forsinket, vil vi forsøge at kontakte dig.

Desværre kan vi ikke tage imod bestillinger, der skal leveres til en adresse, der indeholder et postboksnummer, eller fra personer hvis adresse indeholder et postboksnummer. Der kan tillige være andre typer adresser, som vi ikke er i stand til at levere til.

Du overtager risikoen for produkterne med virkning fra leveringstidspunktet. Hvis du har opgivet en firmaadresse, anses levering for at være sket til rette modtager ved levering til receptionen på firmaadressen.

Varer kan desværre ikke returneres portofrit, medmindre det returnerede produkt er behæftet med en fejl eller mangel.

Du har den juridiske ret til at afbestille din ordre.

Vi er ikke ansvarlige for valutaudsving mellem danske kroner og andre møntenheder, og forudsat at vi har refunderet det samme beløb i danske kroner, som vi tog for produkterne, da du bestilte dem, vil dette udgøre en fuld refundering af købsprisen.

Vi behandler alle de data, som du har givet til os som led i bestillingen.

Vi forbeholder os ret til at supplere og ændre disse vilkår og betingelser til enhver tid uanset årsag. Det er dit ansvar som kunde at gennemse vilkårene og betingelserne, hver gang du anvender kreativo.dk.

Vi forbeholder os endvidere ret til at ændre, begrænse eller afbryde adgangen til kreativo.dk til enhver tid uanset årsag.